Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Η Cooper Tires είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα ελαστικών. Πρωταγωνιστεί, πάνω από 100 χρόνια, στον κλάδο των ελαστικών 4x4 με πολλές βραβεύσεις στο ιστορικό της. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.

Cooper Tire Zeon CS8
Ένα top θερινό ελαστικό, με υψηλές επιδόσεις. Σχεδιασμένο για άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και με αξιολόγηση Α στην ετικέτα . Με τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένο με τη συμβολή και του πρώην πιλότου της F1 David Coulthard. Διαβάστε γι αυτό με 1 κλίκ. περισσότερα »

Cooper Discoverer All Season
Το Discoverer All Season είναι το νέο ελαστικό «4 εποχών» της Cooper. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όλο το χρόνο. Δείτε περισσότερα με 1 κλίκ. περισσότερα »

Premium Ελαστικό – Special τιμή. 42 ευρώ! Για λίγους!
Το CS7 είναι το νέο premium θερινό που φέρει την σφραγίδα τεχνογνωσίας της Cooper Tire Europe. Η κατασκευή του είναι σχεδιασμένη να απορροφά την οδική ενέργεια και να το κάνει …αθόρυβο! Η γκάμα του καλύπτει από μικρά ως και μεσαία μοντέλα αυτοκινήτων. Με 1 κλίκ δείτε περισσότερα γιΆ αυτό. περισσότερα »